Article_Top_970x250

U vezi su godinama i najveća mu je podrška: Pogledajte divnu plavušu koju ljubi hrvatski reprezentativac

poznati

U vezi su godinama i najveća mu je podrška: Pogledajte divnu plavušu koju ljubi hrvatski reprezentativac

lip 09, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Tin Jedvaj i Dina Dragija u vezi su godinama, a prekrasna plavuša prijateljica je s Izabel Kovačić

Bliži se Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a naše će reprezentativce, između ostalih, s tribina bodriti i njihove bolje polovice. Dama koja je ukrala našu pozornost je Dina Dragija, djevojka Tina Jedvaja s kojim je u vezi nekoliko godina, piše Diva.hr.

Dina je 22-godišnja studentica međunarodnih odnosa i diplomacije, a ima i iskustva u modelingu. To uistinu ne treba čuditi, s obzirom na to da je Dina prava prirodna ljepotica koja osvaja izvrsnom figurom, prodornim zelenim očima i divnom plavom kosom osvaja gdjegod se pojavi. 

DINA

Dina bodri Tina u njegovim sportskim uspjesima, no i on je iznimno ponosan na nju pa se na Instagramu pohvalio kako je njegova draga osvojila Dekanovu nagradu, što ga je učinilo iznimno sretnim pa je fotografiju popratio opisom: "Jako sam ponosan na tebe, zaslužila si!" Uz to, ova ljepotica ima odličan smisao za modu pa pratitelje i obožavatelje na Instagramu nerijetko časti odličnim odjevnim kombinacijama. Njezin je stil mladenački, između casuala i elegancije, a svaki styling začini nekim trendi komadom. 

DINA

Pozornost javnosti ukrala je još prije dvije godine kad je Izabel Kovačić, djevojka reprezentativca Matea Kovačića, objavila zajedničku fotografiju na kojoj su se našle Dina, Franka i Izabel pa su se svi pitali tko je treća ljepotica s fotografije. Izabel i Dina dobre su prijateljice, a zajedno su snimile i kampanju za jedan frizerski salon, kojom su oduševile obožavatelje. 

cur

cure

Dnevnik.ba

Tagovi: