Article_Top_970x250

U Travniku održano natjecanje 'Koliko poznajem svoj grad'

sbž

U Travniku održano natjecanje 'Koliko poznajem svoj grad'

ožu 18, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U okviru manifestacije Dani općine Travnik u Zavičajnom muzeju održano je kviz natjecanje za učenike sedam osnovnih i srednjih škola s područja općine Travnik.

Glasnogovornica manifestacije Dani općine Travnik Aldijana Dizdar kazala je da je MSŠ "Travnik" jedna od osam srednjih škola iz BiH koje sudjeluju u "Changemaker Programmu - Rotary Youth Award for Sustainability", kojem je cilj podrška mladima koji žele doprinijeti pozitivnim promjenama u društvu, prenosi Fena.

Na taj program MSŠ "Travnik" prijavila se s projektnom idejom "Koliko poznajem svoj grad", koju su danas prezentirali i učenicima iz drugih škola, putem predavanja i kviza.

- Sudjelovanjem i realizacijom ovakvih projekta, mladi imaju priliku postati lideri pozitivnih promjena u svojoj lokalnoj zajednici te promovirati bogatu kulturno-povijesnu baštinu općine Travnik - istaknula je Dizdar.

Najviše znanja o svom gradu pokazali su učenici Osnovne škole "Turbe", drugo mjesto osvojili su učenici Osnovne škole "Travnik", a treće mjesto je pripalo učenicima Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić" Travnik.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250