StoryEditor

U TRAVNIK DOBRODOŠAO SAMO KAO TURIST: Komšić posjetio Vlašić, prišle mu tri gospođe

Piše D  /  12.11.2018., 01:11h

Željko Komšić, drugi bošnjački član Predsjedništva BiH, kao turist je boravio proteklog vikenda na Vlašiću. Na fotografiji snimljenoj na jednoj od najljepših bh. planina, Vlašiću, Komšiću su prišli birači - čak tri gospođe. 

Inače, Željko Komšić je po treći puta bošnjačkim glasovima nametnut za hrvatskog člana Predsjednišva BiH, a nakon toga krenula je lavina javnih  uskraćivanja dobrodošlica nametnutom članu Predsjedništva.

Uz Posavinu i Hercegovinu, odnosno, tamošnje Hrvate, i oni u Središnjoj Bosni su ga se odrekli i proglasili nepoželjnim, a poručeno mu je, između ostalog, i kako je u Središnju Bosnu dobrodošao svaki turist, pa i sam Komšić.

Inače, Bojan Domić, politički tajnik HDZ-a BiH Središnja Bosna je kazao ranije kako je Komšić dobrodošao u Travnik, kao i svaki drugi turist. 

Na području Središnje Bosne nekoliko dana nakon nametanja Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH osvanuli su broji plakati s natpisom "Not my president",  kao i na obiteljskim kućama i drugim privatnim objektima s natpisima "Komšić nije moj predsjednik".

R. I. / Dnevnik.ba 

20. travanj 2024 09:53