Article_Top_970x250

U stanu u Beču pronašli ženu iz Srbije (45) i njene kćeri blizanke (18) - sve tri mrtve

crna kronika

U stanu u Beču pronašli ženu iz Srbije (45) i njene kćeri blizanke (18) - sve tri mrtve

svibnja 23, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Profimedia

Iako zasad nema tragova nasilne smrti, policija je i dalje sumnjičava. Naime, Vesna je nekoliko puta bježala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Moguće je i da je otrovala kćeri ili da su umrle od gladi

U stanu u Beču policija je našla mrtvu ženu i dvije tinejdžerice. U stanu su živjele Vesna M. (45) porijeklom iz Srbije i njezine blizanke (18).

Vrata su morali provaliti vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta poznanica obitelji. Blizanke su navodno bile osobe s invaliditetom te su pronađene mrtve na kauču.

Iako zasad nema tragova nasilne smrti, policija je i dalje sumnjičava. Naime, Vesna je nekoliko puta bježala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Kasnije su se rastavili i muž je otišao, a Vesna je ostala sama s blizankama. Briga o blizankama očito je za nju bila previše. Još 2017. godine susjeda je pozvala centar za socijalnu skrb koji je tada utvrdio da je situacija u redu.

No susjedi kažu da je Vesna M. bila psihički bolesna. Kažu da obitelj nikada nitko nije dolazi u posjet. Majku i blizanke su rijetko viđali, ali su zato često čuli viku i vriskove iz stana. Uzrok smrti se istražuje no moguće je da je Vesna otrovala tabletama sebe i kćeri.

Moguće je i da je Vesna pala, umrla te da su blizanke umrle od gladi, piše OE24. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250