StoryEditor
USPJEŠNA POTRAGA

U srpskom selu pronađena majka s dvoje djece, otkrivena tužna priča iza njihova nestanka: ‘Imaju ozbiljnih zdravstvenih problema‘

Piše desk  /  21.07.2022., 12:57h

Potraga za njima krenula je prekjučer, ali određene stvari otežavale su njihov pronalazak.

Zahvaljujući učinkovitoj akciji policije u Srbiji, uspješno je pronađena majka s dvoje maloljetne djece, nakon što su nestali prekjučer kod Dugog Polja kod Sokobanje. Tek jučer otkrivena je tužna priča koja se krije iza njihova nestanka, piše Blic.rs.

Policija je ženu i mališane pronašla jučer, dan nakon što je otac obitelji prijavio nestanak. Nađeni su u okolini sela Dugo Polje, odakle su nestali.

Potraga za njima krenula je prekjučer, ali određene stvari otežavale su njihov pronalazak.

- Majka je s djecom boravila u tom selu. Nažalost, i majka i djeca imaju zdravstvenih problema, a budući da je okoliš na tom prostoru dosta nepristupačan, trebalo je vremena da budu pronađeni – rekao je neimenovani izvor za Blic.

Kako navedeni portal neslužbeno doznaje, majka mališana pati od paranoidnog poremećaja ličnosti, a oba djeteta imaju autizam.

Pronađeni su sinoć oko 21 sat.

Muž nesretne žene i otac mališana navodno živi u Beogradu, ali je njihov nestanak prijavio čim su mu se prestali javljati na telefon.

Majka i djeca su odmah po pronalasku podvrgnuti liječničkom pregledu.

- Žena je upućena na Psihijatrijsku kliniku u Nišu i zadržana je na bolničkom liječenju, dok su djeca upućena na Dječju kliniku i nakon pregleda vraćena kući - kazao je Slaviša Antonijević, direktor Doma zdravlja u Sokobanji.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 14:33