Article_Top_970x250

U Rankovićima kod Novog Travnika pronađena droga

središnja bosna

U Rankovićima kod Novog Travnika pronađena droga

pro 31, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: centralna.ba

Dana 28.12.2018. godine u mjestu Rankovići, općina Novi Travnik, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽSB, u suradnji s policijskim službenicima Jedinice za specijalističku podršku i PS Novi Travnik, na osnovu usmene naredbe Općinskog suda Travnik, izvršili su pretres kuće i pratećih objekata, te putničkog motornog vozila, kojeg koristi lice V.M.

Prilikom pretresa pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, zatim novac koji potiče od prodaje droge, vaga za precizno mjerenje narkotika i mobilni telefoni. O svemu je obaviješten nadležni tužitelj, a protiv navedene osobe slijede zakonom predviđene mjere i radnje.

Dana 29.12.2018. godine u ulici Varoš, općina Travnik, policijski službenici PS Travnik, izvršili su kontrolu i pregled osoba A.F. (1999.), M.A. (1999.), T.K. (2000.) i M.A. (1999.), svi iz Travnika. Tom prilikom, kod lica A.F. pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv navedenog lica se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Tijekom proteklog vikenda na području ŽSB prijavljena su četiri kaznena djela i 14 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250