StoryEditor
neum

U ponedjeljak Dan Općine Neum i svečana sjednica Općinskog vijeća

Piše fena  /  20.11.2022., 09:31h

Dan Općine Neum bit će proslavljen u ponedjeljak, 21. studenoga, a tim povodom u svečanoj dvorani Grand Hotela Neum u 17 sati bit će održana i svečana sjednica neumskog Općinskog vijeća.

Na svečanoj sjednici nazočit će brojni uglednici iz kulturnog, gospodarskog i političkog života Bosne i Hercegovine, ali i susjedne Republike Hrvatske.

Uz prigodan program nazočnima će se obratiti predsjednica Općinskog vijeća Daniela Matić, načelnik Općine Neum Dragan Jurković, koji će podnijeti i Izvješće o radu u protekloj godini, te netko od cijenjenih gostiju, najavili su iz Općine Neum.

Na svečanoj sjednici dodijelit će se priznanja Općine Neum Jurinku Rajiču za životno djelo (posthumno), dr. Nikolini Miletić za istaknuti rad u Hitnoj službi doma zdravlja Neum tijekom pandemije covid-19, Doris Bačić za izniman doprinos u području sporta, Bojni Neum sa satnijama Neum, Gradac, Hutovo i Hrasno za sudjelovanje u Domovinskom ratu i obrani od agresije Neuma i širih hrvatskih područja te Djelatnoj policiji s pričuvnom policijom također za sudjelovanje u Domovinskom ratu i obrani od agresije Neuma i širih hrvatskih područja.

U 16.30 sati položit će se vijenci i svijeće za sve poginule Hrvatske branitelje na Spomen obilježju kod Križa, priopćili su organizatori.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:49