StoryEditor
rubrika "vjerovali ili ne"

U Nevesinju jučer svečano otvoreno dječje igralište, danas na njemu nema ničega

Piše desk  /  26.03.2022., 21:58h
Oni koji su došli na ideju da danas igraju basket ili nogomet ostali su zaprepašteni prizorom koji ih je dočekao, kaže Vukanović

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, na svom je blogu danas objavio informacije koje stižu iz Nevesinja.

Riječ je o bizarnoj situaciji jer je jučer je u ovom gradu svečano otvoreno dječje igralište s novim koševima i golovima za mali nogomet, koje djeca mogu koristiti i za rukomet.

- U Nevesinju je jučer, 25.03.2022. godine, na platou bivše vojarne Nevesinje, svečano otvoreno sportsko igralište kao dio projekta omladinske organizacije „Talas 059“. Postavljen je mobilijar vrijedan 6000 KM, a nakon svečanog otvaranja učenici jednog odjela osnovne škole na novootvorenom igralištu održale su sat tjelesnog odgoja, rekao je Vukanović.

image

Igralište jučer

SCREENSHOT - Facebook

Međutim, danas na istom dječjem igralištu nema apsolutno ničega. Preko noći je nestao kompletan mobilijar koji je postavljen u sklopu otvaranja igrališta.

image

Igralište danas

OSLOBODJENJE.BA -

- Slažemo se da nema zabavnijeg mjesta na kojem bi nevesinjska djeca provela sunčan subotnji dan kakav je danas osvanuo u Nevesinju! Međutim oni koji su došli na ideju da danas igraju basket ili nogometu ostali su zaprepašteni prizorom koji ih je dočekao, kaže Vukanović.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 18:27