StoryEditor
poznat policiji od ranije

U Neumu uhićen sin Hanke Paldum: Prisiljavao turistkinju na spolni odnos i zlostavljao je?

Piše Desk  /  07.09.2021., 12:48h
M.B. iz Sarajeva je prijavljen i slobode lišen zbog sumnji da je psihički i fizički maltretirao žensku osobu, koju je prisiljavao na intimni odnos. Sama Hanka Paldum naknadno je demantirala ovu vijest.

U Neumu je lišen slobode Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum saznaje Bljesak.info iz povjerljivih policijskih izvora zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao djevojku (1995.), te je protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos.

Jučer je ženska osoba prijavila kako je, u njezinoj kući u Neumu, M.B. iz Sarajeva (1985.) fizički i psihički maltretirao njezinu gošću (1995.), te je protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos.

Hanka Paldum: To su laži!

"Ma kakva je to vijest? Odakle to? Kunem vam se svojim zdravljem i životom, i svim što imam da to nije istina! Ne znam dokle će da traže senzaciju i da pišu takve laži! Eno ga u Sarajevu, to ništa nije istina. Molim vas samo jednu stvar, da me ostavite na miru", rekla je Hanka ovim povodom za Telegraf Jetset. (Dopunjeno 7.9. 20201. u 14.23h)

Neumska policija u ponedjeljak je uhitila M.B. (1985.) koji je fizički i psihički zlostavljao turistkinju u Neumu te je prisiljavao na spolni odnos, izvijestili su u utorak iz MUP-a HNŽ-a.

Neumska policija u ponedjeljak je uhitila M.B. (1985.) koji je fizički i psihički zlostavljao turistkinju u Neumu te je prisiljavao na spolni odnos, izvijestili su u utorak iz MUP-a HNŽ-a.

Kako se navodi u policijskom izvješću, ženska osoba telefonski je prijavila PS Neum kako je, u njezinoj kući u Neumu, M.B. (1985.) fizički i psihički maltretirao njezinu gošću (1995.), te je protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos.

 M.B. je lišen slobode i službenim vozilom prevezen u Mostar.

S navedenim je upoznat nadležni tužitelj, a rad po navedenom su nastavili policijski službenici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a, priopćeno je jutros ranije iz policije.

Inače, Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima, te je proglašen krivim za prometnu nesreću u siječnju 2014. godine u kojoj su teško ozlijeđene tri pješakinje.

Dnevnik.ba

28. siječanj 2022 23:11