StoryEditor

U Mostaru pucali na kombi benda Maye Berović

Piše D  /  17.08.2019., 09:08h

Bend turbofolk pjevačice Maye Berović u subotu je poslije koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružjem, piše srpski Kurir.

Mayin bend je krenuo u hotel nakon koncerta, a tijekom vožnje su nepoznate osobe na dva motora i s fantomkama na glavama iz vatrenog oružja s prigušivačima ispalile nekoliko hitaca u kotače te probušile sve četiri gume kombija u kojem su bili članovi benda.

Maya Berović je u tom trenutku bila u drugom automobilu te je sve vidjela. Nitko od članova benda nije ozlijeđen.

Bosanska zvijezda koja je s vremenom stekla nadimak "bosanska Beyonce" prokomentirala je što se dogodilo.

"Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam vlastitim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda netko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome nitko ne zna što je razlog čitavom događaju da netko tako nešto napravi i time ugrozi život svih. Nitko od nas nije mogao naslutiti da će do ovoga doći, a nitko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvijek čekamo službene rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao, blago rečeno, zbog neprijatnosti koji su doživjeli moji najbliži suradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj službeni epilog", rekla je Maya za srpske medije.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 19:14