StoryEditor

U Madridu ništa novo: Real bez pobjede u gostima mjesec i pol

Piše D  /  28.04.2019., 10:04h

Jubilarni 10. poraz u sezoni doživio je Real Madrid na gostovanju u 35. kolu kod Rayo Vallecana (1-0). Promjenjiva, da ne kažemo loša forma ‘kraljeva‘ se nastavlja, sreća pa su Getafe i Sevilla (55) udaljeni točno deset bodova od trećeg mjesta.

Izjednačena utakmica bez previše pravih prilika na koncu je otišla na stranu domaćina. Davljenik Rayo Vallecano, koji je ovu utakmicu dočekao na posljednjem mjestu, Realu je nanio tek drugi poraz u međusobnim ogledima te odradio povijesnu utakmicu kojom se i dalje drži u igri za ostanak u La Ligi.

Čak četrnaest utakmica u nizu dobio je Real protiv Raya, no i tome je danas stigao kraj. Strijelac jedinog gola bio je Embarba iz penala u 23. minuti.

Luka Modrić igrao je od prve minute, a u 28. je zaradio žuti karton. U 74. minuti u igri ga je zamijenio Isco.

Rezultatski nebitna utakmica samo je potvrdila lošu sezonu, sezonu za zaborav Reala. Barcelona je subotnjom pobjedom protiv Levantea potvrdila naslov prvaka La Lige.

S druge strane, Rayo je sada na 19. mjestu i s 31 bodom preskočio je Huescu. Do zone spasa mu fali šest bodova. Girona se nalazi na 17. mjestu, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 09:34