U jednoj noći opljačkao dva casina: Blagajnicama prijetio pištoljem pa potopio auto u moru da sakrije tragovePU šIBENSKO-KNINSKA -
StoryEditor
zadar i šibenik

U jednoj noći opljačkao dva casina: Blagajnicama prijetio pištoljem pa potopio auto u moru da sakrije tragove

Piše desk  /  17.07.2022., 08:11h

U PU Zadarskoj Službi kriminalističke policije, Odjelu općeg kriminaliteta, u suradnji s policijskim službenicima Policijskih uprava šibensko-kninske i splitsko-dalmatinske dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom osumnjičenim da je počinio dva kaznena djela razbojništva.

Policija 25-godišnjaka sumnjiči da je 13. srpnja ove godine tri sata poslije ponoći maskiran ušao u automat klub, pištoljem zaprijetio 40-godišnjoj zaposlenici i zatražio novac koji mu je oštećena i predala u iznosu od 8.210 kuna.

Osumnjičeni se nakon toga osobnim automobilom Ford zadarskih registarskih oznaka uputio u Šibenik gdje je oko 05:24 sata maskiran ušao u automat klub sa sjedištem u Zagrebu, opet pištoljem zaprijetio 19-godišnjoj zaposlenici i zatražio novac koji mu je oštećena predala u iznosu od 35.000 kuna, prenosi dnevno.hr.

Nakon dojave građana u Trogiru kriminalističkim istraživanjem u moru je pronađen osobni automobil kojeg je osumnjičeni koristio prilikom počinjenja kaznenih djela.

Automobil je nakon policijske intervencije izvađen iz mora, a u njemu su pronađeni predmeti kojima je osumnjičeni bio maskiran prilikom počinjenja kaznenih djela.

Policija je pretražila dom i prostorije koje osumnjičeni koristi gdje je na skrovitom mjestu pronađen dio novca koji je otuđen u ovim kaznenim djelima. Uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 23:49