StoryEditor
sad

U Idahu pronađena četiri mrtva studenta, sveučilište ostalima reklo da se sakriju

Piše hina  /  14.11.2022., 18:45h

Policija je u sjeverozapadnom Idahu otvorila kaznenu istragu četiriju smrti studenata Sveučilišta Idaho, čija su tijela nađena u kući blizu kampusa u incidentu koji je potaknuo naredbu drugim studentima da pronađu skrovište.

Policija je pozvana u kuću u Moscowu u Idahu zbog pronalaska osobe u nesvjesnom stanju malo prije podneva. Po dolasku, policajci su u domu pronašli četiri mrtve osobe, prema izvješću moskovskog policijskog odjela.

Kratko nakon što su pronađena tijela, sveučilište je reklo studentima i osoblju da pronađu skrovište i da se klone toga područja. Sveučilište koje broji 6800 studenata ukinulo je upozorenje oko tri sata kasnije, rekavši da nema prijetnje.

Policijski odjel sjeverozapadnog grada u Idahu koji broji 25.000 stanovnika nije identificirao umrle studente. Otvorena je kriminalna istraga, no policija nije otkrila detalje incidenta. Predavanja su otkazana danas te će se nastaviti sutra, rekli su školski službenici.

Do incidenta je došlo nekoliko sati prije pucnjave na sveučilištu u Virginiji u Charlottesvilleu u kojoj su stradale tri, a ranjene su dvije osobe.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 05:48