StoryEditor

U Hercegbosanskoj županiji nema koronavirusa

Piše D  /  11.02.2020., 03:02h

Vlada je na sjednici donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju financijskog plana Javne ustanove Zavoda za odgoj i obrazovanje za 2020. godinu i Odluku o signaturi akata Vlade HBŽ-a i tijela županijske uprave za 2020. godinu.

Doneseno je i Rješenje o imenovanju Tima za sprječavanje korupcije u HBŽ-u za čijeg je predsjednika imenovan Boris Paštar, a za članove Adis Čoban, Ivica Stanić, Jozo Kuna i Igor Mihaljević, priopćila je Služba za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

Vlada je donijela i Odluku o izdvajanju šumskog zemljišta iz šumsko-gospodarskog područja "Livanjsko", Odluku o izmjeni Odluke imenovanju Povjerenstva za provedbu zajedničkih javnih nabava, Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja-gorivo za motorna vozila i Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja-loživo ulje.

Na sjednici je donesena i Odluka o imenovanju članova pregovaračkog tima za izradu novog Kolektivnog ugovora za uposlenike Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ-a te je razmatrana i primljena k znanju Informacija o europskim integracijama i IPA instrumentu za 2019. godinu, navodi se u priopćenju.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 12:00