Article_Top_970x250

U centru Beograda je bordel sa psima koje oblače u žensko rublje, a na seoskim imanjima turisti mogu silovati koze i krave

SRBIJA, RAJ ZA NASTRANE

U centru Beograda je bordel sa psima koje oblače u žensko rublje, a na seoskim imanjima turisti mogu silovati koze i krave

lis 18, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U centru Beograda postoji bordel u kojem nastrani bolesnici seksualno opće sa psima, upozorava pokret za zaustavljanje nasilja nad životinjama Levijatan. Na svojoj Facebook stranici objavili su i fotografije iz stana na tajnoj lokaciji u kojem pse odijevaju u ženske čarape i rublje, oblače im cipele na petu te ih drogiraju kako bi 'mušterije' mogle s njima u miru raditi što žele.

„Oblačenje životinja u žensku garderobu uzbuđuje te nakaze i onda možemo pretpostaviti što s njima rade“, rekao je za RTL-ovu Potragu predsjednik Levijatana Pavle Bihali.

'Tko bez razloga čini zlo, ja mu s razlogom je... mater'

Levijatan, pokret koji se predstavio javnosti fotografijom mišićavih mladića u fantomkama s porukom „Ne diraj životinje, naći ćemo te“, vlasnicima monstruoznog bordela je poručio da se čuvaju. Najavili su da će ih prijaviti nadležnim institucijama čim otkriju lokaciju bordela, no pripadnici Levijatana pred RTL-ovom su kamerom istaknuli da su vrlo skloni 'edukativnim razgovorima' s ljudima koji zlostavljaju životinje i natuknuli da su njihove 'metode uvjeravanja' ponekad i s one strane zakona.

„Ljudi koji rade zle stvari bez razloga… ja volim s razlogom da im je… mater“, kaže Dušan Dule Džakić, mišićavi, tetovirani MMA borac koji ne skriva da plače kao malo dijete kad nađe zlostavljanu životinju. Navodi tako primjer mladića koji je objavio video u kojem zlostavlja mačku, a ubrzo nakon toga na Dušanovom Instagram profilu je osvanuo video u kojem isti mladić govori kako se kaje i neće nikad više to raditi.

Levijatanove metode su u najmanju ruku nekonvencionalne, no mnogi ih podržavaju. Njihove noćne akcije kojima spašavaju životinje i istjeruju pravdu na društvenim mrežama prate deseci tisuća ljudi. Levijatan ističe kako je stanje u azilima za životinje u Srbiji upravo stravično, a nabavili su i fotografije koje to zorno prikazuju.

Pas umire nakon tri snošaja s muškarcem, a prostituiraju ih i u inozemstvu

I neki srpski veterinari već godinama upozoravaju da pojedinci ne udomljavaju životinje, već ih iskorištavaju za prostituciju.

Facebook Levijatan

Facebook Levijatan

Dušan Džakić i Pavle Bihali zlostavljače životinje 'educiraju' nekonvencionalnim metodama

„Psi i mačke lutalice iz Srbije izvoze se u zemlje zapadne Europe, posebno u Njemačku i Austriju, pod izgovorom udomljavanja. Međutim, umjesto u domovima ljubitelja životinja, završavaju u bordelima. Poznato je da postoje dileri - beskrupulozni šverceri životinja koji koriste tajne email adrese, lažne identitete na društvenim mrežama i neregistrirane azile, koje pokazuju na internetu. Životinje uvezene na ovaj način u zemlje zapadne Europe iskorištavaju se na najbrutalnije moguće načine“,  rekao je za Alo! veterinar Milojko Simić.

Dodao je kako pas kojeg muškarac iskorištava za seksualni odnos umire nakon dva do tri snošaja jer mu se uništavaju analni i vaginalni otvor.

'Turisti organizirano dođu na selo i biraju si životinje za seks, neki se i snimaju'

No, bordel s psima u centru Beograda i slanje životinja u inozemstvo samo je vrh ledenog brijega nastranog iskorištavanja životinja u Srbiji. Mnogi pojedinci nude 'seksualne usluge' ljubimaca putem interneta, a najgore stvari događaju se – na selu.

Alo! piše kako u Srbiji postoji mnoštvo seoskih imanja na kojima se turistima nude konji, krave, koze i magarci za seks.

„Najveći broj turista zoofila dolazi iz Njemačke, Nizozemske, Švedske i Velike Britanije, a u Srbiju stižu u organiziranim turističkim grupama, uglavnom autobusima, i na prvi pogled se nimalo ne razlikuju od ostalih turista. Kad stignu na imanje, seljak im pokaže štale, gdje turisti mogu izabrati s kojom životinjom će imati seks, a za to su obavezni vlasniku imanja platitit između 70 i 150 eura. Ima i onih koji žele da im „intimni momenti s kravom” ostanu trajno zabilježeni, a za tu snimku moraju izdvojiti još 50 eura“, rekao je izvor lista Alo! i dodao kako većina farmera u tome ne vidi ništa loše, već takvo iskorištavanje svojih životinja smatraju dobrom prilikom za zaradu. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250