StoryEditor
racije

U Čapljni i Mostaru uhićene tri osobe zbog kokaina i "trave"

Piše desk  /  15.01.2024., 10:26h

Tijekom vikenda u dva ugostiteljska objekta u Mostaru i Čapljini izvršena je racija zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a uhićene su tri osobe.

‘‘U noći s 13. na 14. siječnja djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ-a, uz potporu policijskih djelatnika MUP-a Ž10 i MUP-a ZHŽ, na području grada Mostara i Čapljine izvršili su racije u dva ugostiteljska objekta s naglaskom na sprečavanje neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga‘‘, navedeno je u izvješću MUP-a HNŽ-a.

Tom prigodom, u Mostaru su uhićene dvije osobe kod kojih je prigodom pretresa pronađena i privremeno oduzeta neutvrđena količina bijele tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, novac i mobitel te kutija kreme ‘‘NIVEA‘‘ od 30 ml s nepoznatim sadržajem za koju je uhićena osoba izjavila da se radi o opojnoj drogi Amfetamin.

U Čapljini je jedna osoba uhićena zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo posjedovanja i omogućavanja uživanja opojne droge. Kod navedene osobe pronađena je i izuzeta neutvrđena količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Kako navode iz MUP-a, o svemu je upoznat tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere i radnje.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 02:34