Article_Top_970x250

U Berlinu ubijena samohrana majka iz Imotskog, imala je dvoje djece

BRAT U ŠOKU

U Berlinu ubijena samohrana majka iz Imotskog, imala je dvoje djece

lis 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: EPA/ Ilustracija

Strašan zločin potresao je berlinsko naselje Mitte, gdje je brutalno ubijena Imoćanka, samohrana majka dvoje djece, žena koja se za svoj kruh i za bolju budućnost godinama borila daleko od obiteljskog doma.

Mila Šimić imala je tek 31 godinu. Ubijena je u stanu u kojem je živjela. Kako su izvijestili berlinski mediji, muškarac (35) sam se prijavio tamošnjoj policiji, priznao bešćutno djelo i rekao im da dođu u ulicu Wollankstraße u Berlinu. Bilo je to u noći na petak, 16. listopada, oko jedan iza ponoći.

"Mila je dulje u Njemačkoj, gdje je radila kako bi osigurala djeci bolju budućnost. Ona nije živjela s tim muškarcem. Da je, rekla bi mi. Kako sam razumio od policije, to je neka osoba koju ona poznaje. Ne znam tko je on. Znamo da je došla hitna, nisu je uspjeli reanimirati", rekao je vidno potreseni brat preminule objašnjavajući kako su uopće za sve doznali i kako zapravo još konkretno ništa ne znaju, piše 24sata.

"Došli su nam neki nepoznati ljudi. Uopće ne znam tko su, samo su došli s brojem telefona. Rekli su nam da se to dogodilo i da zovemo berlinsku policiju. Mi smo zvali i oni su nam sve potvrdili, odnosno samo su nam potvrdili da je Mila žrtva ubojstva. Apsolutno ništa drugo ne znamo. Bit će pokopana na imotskom groblju, nadamo se do nedjelje", rekao je Milin brat.

Njezina malodobna djeca nisu bila s njom u Njemačkoj, ostala su živjeti s bakom i djedom kako bi se školovali u Hrvatskoj.

Dnevnik.ba