StoryEditor

U Bayernu traže zamjenu za Kovača? Hoeneß: Moramo biti napaljeni

Piše D  /  21.10.2019., 02:10h

Druga utakmica Bayerna bez pobjede u nizu, uzburkani duhovi u svlačionici zbog neigranja Thomasa Müllera i dio njemačkih medija već govori o krizi momčadi Nike Kovača.

Poraz protiv Hoffenheima (2-1) pa remi kod Augsburga u bavarskom derbiju (2-2), međutim, ostavlja Bavarce na samo jedan bod od vodećeg dvojca Borussia Mönchengladbach - Wolfsburg, izjednačene s Borussijom Dortmund i Leipzigom, prenose 24sata.

- Nemam odgovora na takve konstrukcije. Jedan smo bod od prve pozicije. Želite li nas gurnuti u krizu? Osim realizacije pred golom zadovoljan sam sa svime. Da smo više napaljeni na gol, ne biste imali o čemu pisati - rekao je za Sport1 predsjednik Uli Hoeneß, kojemu 15. studenog ističe mandat u klubu.

Njemački mediji kalkuliraju s potencijalnim nasljednicima hrvatskog stručnjaka poput Erika ten Haga, koji je Kickeru, na pitanje što bi napravio da mu dođe poziv iz Münchena, rekao da ništa ne isključuje. A zazivaju i dolazak bivše igračke legende Marka van Bommela kojeg favorizira Ottmar Hitzfeld.

U Ligi prvaka Bayernu ide odlično, vodeći je nakon dva kola s uvjerljivom gol-razlikom 10-2 zahvaljujući pobjedama nad Crvenom zvezdom (3-0) i Tottenhamom (7-2), a u utorak mu slijedi gostovanje kod Olympiacosa u Pireju.

Među strijelcima bi se rado našao i Ivan Perišić, hrvatski reprezentativac koji je jedini gol u Ligi prvaka zabio još 2011. za Borussiju Dortmund.

- Nadam se da to mogu promijeniti u Bayernu. Igrao sam u Pireju s Dortmundom, atmosfera je strastvena i morat ćemo biti fokusirani od prve minute - rekao je Ivan.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 06:40