StoryEditor

U Bayernu ljuti na Kovača: "Niko se mora ispričati"

Piše D  /  31.07.2019., 09:07h

Uvjeren sam da ćemo dovesti Leroya Sanea. Naša uprava jako je angažirana oko toga, rekao je prije nekoliko dana trener Bayerna Niko Kovač bez dlake na jeziku, a onda je dobio bukvicu od čelnika kluba. 

Izvršni direktor Karl Heinz Rummenigge nije baš bio zadovoljan što Kovač priča o igračima koji još nisu ni članovi kluba te su mu rekli da ubuduće mora pripaziti kada priča o takvim stvarima.

- Uopće mi se ne sviđa to što je rekao. Već sam pričao s Guardiolom i ispričao sam mu se. Također se ispričavam i klubu. Imamo jako dobar odnos sa Cityjem i Pepom Guardiolom.  - rekao je Rummenigge. 

Sličnog tona bio je i sportski direktor Hasan Salihamidžić koji smatra kako je Niko prešao granicu.

- Svi jako dobro znamo da ne smijemo pričati u javnosti o igračima drugih klubova. Mora se ispričati Cityju jer je pričao o tome. Svi se moramo sada smiriti. Jednostavno ne smijemo više pričati o tome, moramo imati poštovanje prema njima - zaključio je.

Mnogi smatraju kako je to Kovačev očajnički potez i vapaj za pojačanjima jer su mu čelnici doveli samo defenzivne igrače, a krilne pozicije skoro pa zjape prazne nakon odlazaka Robbena i Riberyja. Preočito je da Bavarci previše ovise o Robertu Lewandowskom i o tome kakav je njegov dan, a klub poput Bayerna si to jednostavno ne smije dopustiti.

Mnoga imena spominjala su se u kontekstu dolazaka, tu je bio i Bale, a onda je iskočio Sane što je i potvrdio sam Kovač. No njegove izjave nisu baš svima legle, kao i njegovim čelnicima zbog čega je i dobio malenu bukvicu. 

Niko će sigurno ubuduće morati pripaziti o čemu priča, a naročito o novim pojačanjima. Dok čeka Sanea, morat će pripaziti i na huligane na treninzima. Naime, jedan navijač upao je u utorak na trening Bayerna jer je želio igrati nogomet s njima. Kako piše Bild, zgrabio je Niku za nogu, a onda su stigli zaštitati koji su spriječili veće neugodnosti. Kovač je nakon toga prekinuo treniong i otišao u svlačionicu, piše 24sata.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 02:04