StoryEditor

U 32 godini se oženio i umro od raka: ‘Sad ga više ne boli...‘

Piše D  /  03.10.2018., 07:10h

Prije samo mjesec dana oženio je svoju djevojku, a prošloga vikenda umro nakon borbe s rakom. Bile su mu tek 32 godine. YouTube zvijezda, Britanac Dan Thomas imala je 150.000 obožavatelja na svom kanalu PeeWeeToms

Borio se s rijetkim sarkomatoidnim rakom, a svaki dan je objavljivao videe o sebi i svojoj bolesti potičući njihove gledatelje na redovite kontrole kod liječnika.

Bolest mu je dijagnosticirana 2015., a u rujnu ove godine, tijekom posjeta zoološkom vrtu, zaprosio je svoju Beccu. Zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja, vjenčanje su organizirali u 24 sata.

Dan je u posljednje tri godine prošao brojne operacije i kemoterapije, piše Daily Mail.

Tužna vijest stigla je prošloga petka, oko podneva:

- Imamo loše vijesti za sve vas, ali Danu je sada možda lakše jer više nema boli. On je danas preminuo, a ja vam zahvaljujem za svu potporu koju ste mu davali. Sada želimo slaviti njegov život i sve dobro što je učinio za našu obitelj - rekla je Danova majka. 

Video u kojem se, osim majke, oglasio i Danov brat na YouTubeu je pregledan nekoliko stotina tisuća puta. 

‘Ne bojte se otići na pregled...‘

Svoj kanal PeeWeeToms Thomas je pokrenuo kako bi podigao svijest o raku i ohrabrio ljude da odu liječniku ako su zabrinuti za svoje zdravlje.

- Ne bojte se otići na pregled, znam da se neki boje, ali još je gore ako ne znate da imate tešku bolest. Ja želim podići svijest o rijetkim oblicima raka kakav sam ja dobio - napisao je Dan u opisu svoga kanala. 

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 00:33