StoryEditor

Tuttosport: "Mandžukić je promašaj"

Piše D  /  06.04.2021., 12:04h

Nije sudjelovao ni u jednom golu Milana ni kao strijelac ni kao asistent, a sad je već propustio 10 uzastopnih utakmica zbog ozljede mišića.

Sve je to navelo talijanski Tuttosport da u tiskanom izdanju objavi članak s naslovom "Mandžukić, kakav promašaj. Zamjena za Ibru zbog koje se Zlatan ne može odmoriti".

 

Naslov jasno upućuje na problem. Mandžukić je doveden kako bi smanjio teret na Zlatanu Ibrahimoviću, što nije bio u stanju činiti od 18. veljače, kad je na Marakani posljednji put zaigrao u dresu Milana. Otada ga nema zbog ozljede mišića, što je bio očekivani rizik s obzirom na dob od 34 godine i skoro godinu dana neigranja.

Hrvatski napadač na terenu je proveo samo 158 minuta, u kojima nakon duge stanke nije bio na razini starog Mandžukića. Iako nitko ne dovodi u pitanje njegovo iskustvo i profesionalizam, zasad jednostavno Milanu nije bio od koristi.

Tuttosport piše kako se Mandžukić nakon oporavka mora dokazati Stefanu Pioliju jer mu klub trenutačno nema nikakvu namjeru produljivati ugovor koji istječe na kraju sezone, prenosi Index.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 06:52