StoryEditor
milorad dodik:

"Turković nastavlja narušavati ugled BiH, hoće da nas posvađa s prijateljskim Izraelom koji podržava konstitutivnost naroda"

Piše desk  /  09.08.2022., 14:07h

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković svojim neustavnim ponašanjem nastavlja narušavati ugled BiH na međunarodnoj sceni, zloupotrebljavajući svoj položaj i iznoseći osobne i stranačke stavove o bitnim pitanjima, bez konzultacija i odluke Predsjedništva BiH, poručio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

"Svojim djelovanjem nanosi štetu svima i nastoji nas posvađati s prijateljskim zemljama, kao što je Država Izrael, koja u potpunosti podržava Ustav BiH i konstitutivnost naroda. Za nas je važno da imamo dobre odnose i suradnju s Izraelom i želim zahvaliti Državi Izrael na jasnom iznošenju stavova i podršci pravilnom razumijevanju situacije i odnosa u BiH - napisao je Dodik na svom Twitter profilu.

Podsjetimo, Turković je uputila demarš Ministarstvu vanjskih poslova Izraela i veleposlanstvu ove zemlje u Tirani zbog stavova iznesenih o reformi izbornog zakona BiH.

Dnevnik.ba

26. rujan 2022 17:14