StoryEditor
grozan incident

Turisti u Splitu htjeli urinirati po beskućniku, spriječio ih lokalni pjevač: "Kre*eni su došli do čovika, jedan skida hlače, drugi snima! Odmah sam potrčao za njima..."

Piše desk  /  03.08.2022., 10:57h

‘Dva mlada kretena došla su do klupe, jedan je skinuo hlače, a drugi je počeo snimati‘, ispričao je

Splitska spisateljica i umjetnica Tonka Alujević na Facebooku je objavila status u kojemu je ispričala jedan grozan događaj iz Splita.

“Sinoć je u mome rodnome gradu jedan mladi majmun, stranac, išao pišati po beskućniku na klupi, tj. po čovjeku, a drugi majmun je to sve snimao. Dok nije intervenirao Tomo Mutarello Omo. Svi mi imamo šansu, jednoga dana, postat beskućnici…a popišani smo ionako”, objavila je i pitala dokle?

Dalmacija Danas je o tome razgovarala s Mutarellom, pjevačem i poznatim Splićaninom koji im je potvrdio da se to dogodilo.

“Sve se dogodilo u kasnim noćnim satima. Reagirao sam kao svaki normalni čovjek. Beskućnika s kojim su se pokušali iživljavati ti divljaci poznajem jako dobro, čak se i družimo. Nije on kriv što mu se život tako ‘posložio’…”, rekao je.

Mutarello je ispričao da večeri provodi čuvajući brod koji je privezan na novoj Istočnoj obali. Sinoć je na klupi odmah preko puta njegova broda, dodao je, spavao jedan čovjek. “Uvijek ga zamolim da spava blizu mene da ga mogu imati na oku”, rekao je.

‘Potrčao prema klupi, vikao sam, prestrašili su se’

Kazao je da mu je teško opisati čega se sve svakog dana nagleda na Istočnoj obali.

“Izlaze iz kafića, uriniraju na sve strane, bacaju smeće, povraćaju, galame. To bude strava, strahota, užas”, kazao je. “Ništa, čuvao sam brod i u jednom trenutku primijetim kako se čovjeku na klupi približavaju neki mlađi momci”, počeo je o incidentu.

“Dva mlada kretena došla su do klupe, jedan je skinuo hlače, a drugi je počeo snimati. Tada sam potrčao prema klupi, vikao sam i beštimao prema divljacima. Oni su se prestrašili i nisu uspjeli u svom naumu. Nije se ovaj majmun uspio popišati na beskućnika”, dodao je Mutarello. Rekao je da mu se najviše gade osobe koje snimaju takve stvari. “Užas i sramota”, zaključio je.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 09:58