StoryEditor

Turci pišu: Nikola Kalinić dolazi pojačati napad turskog velikana

Piše D  /  08.05.2019., 07:05h

Kako piše turski list Fanatik, klub iz Istanbula već je kontaktirao Atletico Madrid u vezi s angažmanom Nikole Kalinića, a tijekom sljedećih mjeseci stvar bi se trebala konkretizirati.

Hrvatski napadač došao je u Atletico Madrid iz Milana prošle sezone za 15 milijuna eura, ali se nikako nije uspio nametnuti. Ove sezone upisao je tek sedam nastupa i postigao dva gola.

U siječnju se špekuliralo da su za njega interes iskazivali Monaco, Real Betis i Sevilla, ali do transfera nikada nije došlo.

Atletico je spreman Turcima ponuditi Kalinića i 15 milijuna eura u zamjenu za makedonskog veznjaka Elifa Elmasa (19). Mladog Makedonca u svojim redovima žele i Inter, Lazio, Fiorentina, Tottenham i Sevilla.

Kalinić je tijekom karijere igrao za Hajduk, Istru, Šibenik, Blackburn, Dnjipro i Fiorentinu. U dresu hrvatske reprezentacije je odigrao 41 utakmicu i postigao 15 golova. Za vrijeme svjetskog prvenstva u Rusiji izbačen je iz reprezentacije zbog nediscipline i od tada ga izbornik Zlatko Dalić nije zvao u reprezentaciju, prenosi Index.hr.

 

Dnevnik.ba 

25. travanj 2024 03:04