StoryEditor

Tuga u obitelji Mladena Grdovića: ‘Ništa više neće biti ka i prije...‘

Piše D  /  03.05.2021., 11:05h

Zadarski pjevač Mladen Grdović u nedjelju je izgubio brata Paola, koji je preminuo u 64. godini od zloćudne bolesti, prenosi Večernji.hr.

-  Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svitu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti ka i prije i zašto si mi laga da si dobro, zašto moj Paulo, napisao je Mladen na Facebooku uz fotografiju voljenog brata. 

Paolo Grdović proteklih 12 godina vodio je tešku bitku s karcinomom pluća, a uz suprugu Ingu najveća potpora bio mu je brat Mladen.  Pjevač je o bratovoj bolesti prvi put za medije progovorio u prosincu 2017. godine, kada mu je preminula majka Veronika. 

- Volio bih i bio bih sretan da se okupi cijela obitelj, Brankica, moja kći Sara, moj brat Paolo koji boluje od karcinoma i ja. Mama mi je nedavno umrla i svi smo u konfuziji. Nismo previše sretni. A moj brat Paolo je prije osam godina obolio od karcinoma.

Sjedio sam s njim po šest sati na stolici i pravio mu društvo dok je primao terapiju. Bio je jako slab, ali sad je hvala Bogu dobro, kazao je tada Mladen koji je bratu u Zagrebu kupio stan, gdje je boravio kada je odlazio na terapije. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:29