27.09.2022., Mostar, Bosna i Hercegovina - Posljednji ispracaj tragicno stradale obitelji Krstic odrzan je u 15 sati ispred gradske mrtvacnice Bijeli Brijeg u Mostaru, a troclana obitelj bit ce pokopana na rimokatolickom groblju u naselju Ortijes. Obitelj Krstic strada je u prometnoj nesreci kod Mostara koju je, prema dosad objavljenim informacijama, izazvalo utrkivanje dvojice pijanih vozaca. Poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstic te njihov 9-godisnji sin dok se lijecnici jos uvijek bore za zivot njihove trogodisnje kcerkice. Photo: Pixsell/PIXSELLPIXSELL/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
POGINULI U STRAŠNOJ NESREĆI

Pokopana tragično nastradala obitelj, tisuće Mostaraca na ispraćaju

Piše hina  /  27.09.2022., 17:32h

U Mostaru je pokopano troje članova obitelji Krstić, supružnici i devetogodišnji sin koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći, dok je trogodišnja kćerka još uvijek u teškome stanju smještena na odjelu Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Tisuće Mostaraca, prijatelja i poznanika okupilo se kako bi izrazili sućut članovima nastradale obitelji Krstić te ispratili poginule na vječni počinak na groblju u južnom dijelu grada. Posebno emotivan bio je oproštaj vršnjaka dječaka Roberta Krstića, kojemu su na ispraćaj došle školske kolege i članovi karate kluba Zrinjski. 

U prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na magistralnoj cesti južno od Mostara poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozljede opasne po život. Ona je u stabilnome stanju i nalazi na se na odjelu Dječje dječje kirurgije Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru. 

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti. Još jedna osoba koja je sudjelovala u prometnoj nesreći sahranjena je danas u Čitluku. Još tri osobe su zadobile teže ozljede u prometnoj nesreći u kojoj su ukupno sudjelovala četiri vozila. 

Prema medijskim navodima jedan od vozača pokušavao je u subotu u večernjim satima preteći drugo vozilo, a kako to nije uspio izravno je udario automobil u kojemu je bila obitelj Krstić. 

Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je grupa 'Pravda za obitelj Krstić', a administratori su naveli kako će se boriti da se ovaj slučaj ne zataška budući je jedan od vozača sin hercegovačkoga tajkuna koji je i ranije izazivao incidente. 

"Ne dopustimo kriminalcima da pobijede samo zato što imaju novac. Zbog njihovog novca cijela jedna obitelj je nestala, a trogodišnja djevojčica je ostala siroče i bori se za život. Ne dopustimo im slobodu", naveli su u Facebook grupi 'Pravda za obitelj Krstić' koja broji 5.800 članova. 

Dnevnik.ba

27. studeni 2022 06:41