StoryEditor

Tudor više nije trener Udinesea: U dvije utakmice primili 11 golova

Piše D  /  01.11.2019., 12:11h

Igor Tudor (41) više nije trener Udinesea. Hrvatski stručnjak razišao se s čelnicima talijanskog prvoligaša nakon što je njegova momčad u posljednja dva kola dvaput - ozbiljno nastradala. Udinese je prvo poražen (7-1) kod Atalante, pa i kod kuće (4-0) od Rome, a 11 primljenih golova u samo dvije utakmice bilo je previše.

 Udinese u nedjelju gostuje kod Genoe, a tu bi momčad s klupe trebao voditi Luca Gotti. Igor Tudor je u svom drugom mandatu na klupi Udinesea u prvih 10 kola osvojio deset bodova (tri pobjede, jedan remi, šest poraza), a dosadašnju momčad ostavlja na 14. poziciji. Ipak, Udinese je i najneefikasnija momčad Serie A, u dosadašnjem dijelu sezone zabili su samo pet golova a primili čak 17, prenosi 24sata.hr.

Splićanin je po drugi put na klupu momčadi iz Udina stigao krajem ožujka kada se Udinese borio za ostanak u Serie A te su imali čak 11 uzastopnih poraza. Uspio je ostaviti momčad u prvoj ligi i čelnici su mu dali povjerenje da i dalje vodi momčad. No loši rezultati i čak 11 primljenih golova u dvije utakmice koštali su ga posla.

Tudor je u prvom mandatu također došao s ciljem ostanka u ligi i to je uspio, ali tada je samoinicijativno otišao zbog neslaganja s Upravom.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 08:56