StoryEditor

Tudor iznenadio Talijane, nije uvjeren u nastavak dominacije Juventusa

Piše D  /  27.07.2019., 03:07h

Godinu dana kasnije vratio se po istoj dužnosti i opet izvukao klub u borbi za opstanak. Tudor je nakon svega, logično, veliki autoritet u klubu. Njegove izjave uoči početka sezone prenose gotovo svi talijanski mediji, između ostalog, i zbog zanimljive prognoze.

Udinese želi sezonu bez turbulencija, istaknuo je Splićanin.

"Prije svega ću zahvaliti igračima koji su izborili opstanak i poklonili pobjedu navijačima koji su uvijek uz nas. Želim igrati ne totalni, ali lijep nogomet, u mojoj ideji strast dolazi prije svega. Trebaju za to pravi igrači i vrijeme", najavio je.

Kada je riječ o predviđanjima u novoj sezoni, Juventus je najčešće prvi i jedini favorit. Osvojili su osam naslova u nizu.

Tudor je u Juventusu proveo veći dio svoje karijere, gotovo cijelo desetljeće, prije nego što se prerano oprostio zbog ozljede. Odigrao je preko sto utakmica za Juventus, uzeo pet trofeja i dvaput bio prvak Italije. U razgovoru za Sky Sport Italia na pitanje o bivšem klubu, Tudor je energično udario kontru.

"Conte će sigurno donijeti jako puno Interu. Juventus je favorit, ali ne zaboravimo Napoli. Juventus ne može osvajati Scudetto 30 godina u nizu, prije ili kasnije će se ga izgubiti", smatra Tudor. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:44