StoryEditor
hotel vučko

Tučnjava na Jahorini, sukobu prisustvovao i kandidat za člana Predsjedništva: "Šake su sijevale na sve strane"

Piše desk  /  04.07.2022., 11:09h

"Nisam planirao baviti se dopisivanjem preko medija, ali sam prisiljen s obzirom na medijsku hajku koja se pokrenula frapantnom brzinom."

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek prijavio je u nedjelju policiji da je napadnut u hotelu Vučko, piše Srpskainfo.

Prema informacijama ovog portala, Eleka su, među ostalima, napali i Mladen Lučić, vijećnik DNS-a u Istočnoj Ilidži, te Predrag Nešić, brat predsjednika DNS.a Nenada Nešića. U društvu s njima bio je i Nenad Nešić, ali prema prvim informacijama policija nije utvrdila da je on sudjelovao u tučnjavi.

Lučić je inače i jedan od vlasnika firme Legend i brat ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića.

Izvor portala Srpskainfo kaže da su za jednim stolom bili, među ostalima, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić, njegov brat Predrag i Lučić, dok je za drugim stolom bio Elek s društvom.

"U jednom trenutku došlo je do svađe između njih i počele su letjeti i boce. Tada je došlo do tučnjave između Predraga Nešića i Lučića s jedne i Eleka a druge strane. Šake su sijevale na sve strane", ispričao je iza Srpskainfo svjedok ovog sukoba.

Dodao je da je čuo da je u ovom sukobu oštećen i Elekov automobil.

Glasnogovornica PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović potvrdila je da je došlo do sukoba i da je o svemu obaviješten dežurni tužitelj.

"Nakon kompletiranja predmeta N.P. će biti sankcioniran zbog prekršaja tučnjava i fizički napad, a L.M. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tučnjava i fizički napad", rekla je Stokanović.

Nisam sudjelovao ni u kakvoj tučnjavi i ne želim da se teško stečeni ugled Jahorine ruši takvim insinuacijama, rekao je predsjednik Nadzornog odbora OC Jahorina Nedeljko Elek.

On tvrdi da su Nenad Nešić i Mladen Lučić u alkoholiziranom stanju došli u hotel i imali sukob s osiguranjem.

"Meni je verbalno prijetio Lučić, na šta nisam reagirao, dok Predrag Nešić, Nenadov brat, nije počeo bocama gađati goste i osiguranje. Tada sam reagirao i prijavio incident policiji, kojoj sam zahvalan na brzoj reakciji", rekao je Elek.

Povodom događaja koji se dogodio na koncertu Ace Lukasa u hotelu Vučko na Jahorini i netočno interpretiranog od strane većine medija, a po instrukcijama Nedeljka Eleka, imam potrebu oglasiti se i iznijeti svoju stranu priče i događaja, izjavio je Mladen Lučić, vijećnik DNS-a.

"Nisam planirao baviti se dopisivanjem preko medija, ali sam prisiljen s obzirom na medijsku hajku koja se pokrenula frapantnom brzinom.

Gospodin Elek bi trebao reći javnosti da je on taj koji je meni prišao za stol i ponovo pokušao me reketariti, jer već dvije godine sa svojim suradnicima pokušava od mene iznuditi 1,2 milijuna konvertibilnih maraka za “uslugu” postavljanja šestosjeda u općini Trnovo, u blizini apartmanskog kompleksa koji gradi moja firma. Netočno je da nas je bilo 20 već šest i nismo došli praviti probleme već smo bili isprovocirani na način kakav to samo gospodin Elek zna i svi oni koji su ikada imali posla s njim to znaju", rekao je Lučić.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 08:01