StoryEditor

Trumpov stožer fotomontirao njegovu glavu na tijelo Grete Thunberg

Piše D  /  14.12.2019., 10:12h

Kad je Time objavio osobu godine, američki se predsjednik našalio na račun 16-godišnjakinje i čestitavši joj poručio neka se opusti te savjetovao "da mora naučiti kontrolirati svoju ljutnju".

Izborni stožer u kampanji za predsjedničke izbore 2020. sada se poslužio tom naslovnicom Timea montiravši Trumpovu glavu na Gretino tijelo, a ispod fotografije je objavio promidžbeni tekst.

"Kada je riječ o provedbi obećanja, samo je jedna osoba godine", napisao je Trumpov War Room i nabrojao Trumpove uspjehe:

Gospodarski rast, rekordno stvaranje radnih mjesta, povijesno smanjenje poreza, trgovinski sporazumi koji stavljaju Ameriku na prvo mjesto, uništen ISIL, gradnja zida (na granici s Meksikom) te poentirao zaključkom - obećanja dana, obećanja ispunjena.

Na odgovore nije trebalo dugo čekati jer su se korisnici poigrali fotografijama i prikazali Trumpa kao pretilog starca ili zatvorenika, piše novozelandski newshub.

Predsjednikov je tim ranije na Twitteru postavio fotomontažu Trumpove glave na isklesanom golom torzu Sylvestera Stallonea u filmovima Rocky. 

Thunberg je u svom obraćanju UN-ovoj konferenciji o klimi optužila vlade i poslovne ljude da zavaravaju javnost razgovarajući, no to neće zaustaviti klimatske promjene.

“Stvarna opasnost je to što političari i menedžeri prikazuju da se stvarna akcija provodi, a u stvarnosti ne radi se ništa osim kreativnog PR-a i vješte zarade", rekla je. 

Časopis Time proglasio je Trumpa osobom godine za 2016, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:06