Article_Top_970x250

Trump je moralno nesposobni lažov koji vrijeđa žene

BIVŠI DIREKTOR FBI-A TVRDI:

Trump je moralno nesposobni lažov koji vrijeđa žene

tra 16, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Bivši direktor FBI-ja James Comey rekao je jučer u intervjuu za ABC News da je američki predsjednik Donald Traump opasan, moralno neposoban čelnik koji čini ogromnu štetu institucionalnim i kulturnim normama.

Osoba koja.. govori o ženama i tretira ih kao komad mesa, koja konstantno laže o velikim i malim stvarima i inzistira da mu američki narod vjeruje - ta osoba nije sposobna biti predsjednikom SAD-a, na moralnoj osnovi, rekao je Comey u intervjuu u kojem je govorio o svojoj novoj knjizi "Viša lojalnost: Istina, laži i vodstvo" koja treba izaći u utorak.

On je moralno nesposoban biti predsjednikom, dodao je.

U intervjuu je objasnio da je naslov knjige proistekao iz bizarne konverzacije koju je vodio s Trumpom u Bijeloj kući u siječnju 2017., neposredno nakon njegove inauguracije. Zatražio je moju osobnu lojalnost kao direktora FBI-ja. Pa ja bih trebao biti lojalan američkom narodu i instituciji, rekao je Comey.

U svojoj knjizi on je opisao Trumpa kao rođenog lašca i nemoralnog čelnika. Iznio je poražavajuću sliku predsjednika za kojeg kaže da je netko tko "nije sklon istini". 

Trump je odmah odgovorio da je Comey lažljiva propalica i da je bio užasan direktor FBI-ja.

I u nedjelju se na njega obrušio u svojim novim tvitovima, nazvavši ga ljigavcem koji uvijek loše završi, te dodajući da će ga povijest pamtiti kao najgoreg direktora FBI-ja u povijesti.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250