Article_Top_970x250

Trump čestitao Uskrs porukom da su ga 'ljevičarski luđaci pokrali i žele uništiti zemlju'

bivši predsjednik sad-a

Trump čestitao Uskrs porukom da su ga 'ljevičarski luđaci pokrali i žele uništiti zemlju'

tra 05, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: EPA

"Sretan Uskrs SVIMA, uključujući radikalne ljevičarske luđake koji su namjestili naše predsjedničke izbore i žele uništiti našu zemlju", poručuje Donald Trump kojem su blokirane društvene mreže.

Bivši američki predsjednik Donald Trump objavio je u nedjelju uskrsnu poruku u kojoj želi sretne blagdane "svima" i zatim ponovio teoriju urote o izbornoj prijevari koja je izazvala napad na američki Kapitol  6. siječnja.

"Sretan Uskrs SVIMA, uključujući radikalne ljevičarske luđake koji su namjestili naše predsjedničke izbore i žele uništiti našu zemlju", poručuje on.

S obzirom na to da su bivšem predsjedniku društvene mreže zabranjene nakon pobune u siječnju, njegovu uskrsnu poruku putem Twittera podijelili su aktivni korisnici, među njima i reporter New York Timesa Kenneth Vogel.

 

"Isus to ne bi bolje rekao", dopisao je Vogel uz tu poruku.

Trump je uvjerljivo poražen na izborima 2020. i nema dokaza da je ishod rezultat prijevare.

Predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden u svojoj su uskrsnoj poruci potaknuli Amerikance na cijepljenje dok zemlja provodi drugi Uskrs u sjeni pandemije covida-19.

Cijepljenje je Biden u poruci na Twitteru nazvao "moralnom obavezom" te dopisao: "Vašim obiteljima želimo zdravlje, nadu, radost i mir. Svima sretan Uskrs!"

I nekadašnji predsjednik Barack Obama oglasio se u povodu Uskrsa: "Nadam se da ćemo ovog Uskrsa svi naći vremena da razmislimo o blagoslovima koje uživamo i nadi koju imamo u svjetliju budućnost", tvitao je 44. predsjednik.

"Naša obitelj svima želi siguran i sretan Uskrs", piše u poruci.

Twitter računi povezani s predsjednicima Billom Clintonom i Georgeom W. Bushem nisu bili aktivni u nedjelju ujutro.

U tvitu iz Carter Centera, koji je osnovao nekadašnji predsjednik Jimmy Carter pratiteljima su zaželjeli sretan Uskrs, prenosi Hina.

Dnevnik.ba