StoryEditor

Trostruki prvak Francuske ponudio 5 milijuna eura za Dinamovog kapetana

Piše D  /  28.07.2018., 04:07h

L‘Equipe piše, a index.hr prenosi,  kako je Lille ponovno kontaktirao Dinamo, ali s unosnijom ponudom negoli prije desetak dana.
Dinamo je isprva odbio ponudu vrijednu tri milijuna i osamsto tisuća eura. Međutim, Lille je ponudu povećao na pet milijuna eura.

Lilleova skautska služba posljednjih tjedana intenzivno traga za jeftinim, ali kvalitetnim defenzivnim veznjakom liderskih sposobnosti. Procijenjeno je kako Arijan Ademi ispunjava sve uvjete, pa i ne čudi što je Lille povećao financijsku ponudu.

L‘Equipe tvrdi kako bi Lilleu konkurenta u dovođenju Arijana Ademija predstavljao Bordeaux. Ne uspije li realizirati transfer Rijekina kapetana Filipa Bradarića, Bordeaux je, javlja francuski sportski dnevnik, kao alternativu označio Arijana Ademija.

Prve karijerne korake Arijan Ademi načinio je u Šibenikovoj akademiji. Dinamo ga je od Šibenika otkupio 2010. godine za 120 tisuća eura. Nakratko je, tijekom 2012. godine, šestomjesečnu posudbu proveo u Lokomotivi. U Dinamu je, uz kapetansku vrpcu, s vremenom postao nezamjenjiv na poziciji defenzivnog, odnosno centralnog veznjaka.

Trenutačno je na tržištu vrijedan 850 tisuća eura. Cijena mu je drastično opala nakon dvogodišnje suspenzije zbog pada na dopinškom testu poslije utakmice Lige prvaka s Arsenalom na Maksimiru 2015. godine. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:10