StoryEditor
eko jasmina

Trgovina u Mostaru ne želi mušterije koje podržavaju izraelsku borbu protiv terorista Hamasa

Piše desk  /  30.10.2023., 13:49h

Trgovina voćem i povrćem u Mostaru "Eko Jasmina" poručila je svojim mušterijama kako ni oni ni njihov novac nisu poželjni u ovoj trgovini ako podržavaju Izrael u ratu protiv terorista Hamasa.

Naime, u objavi na Facebook profilu trgovine Eko Jasmina navedeno je kako su svi oni u rati Izraela i terorista Hamasa podržavaju Izrael, ili glupi ili zli ili jednostavno loši ljudi.

Također, u objavi se navode žrtve u Gazi i uvjeti u kojima žive civili, ali se kroz objavu za sve okrivljuje Izrael a ne teroristi islamističkog pokreta Hamas koji u Gazi Palestince drže za taoce već 15 godina.

image

Eko Jasmina

FB -

"Izbrišite moj broj iz svog imenika. Nemojte me pozdravljati u gradu i nemojte mi dolaziti u radnju. Meni vas novac ne treba. Ne želim vas u svojoj blizini ni na koji mogući način", poručila je svojim mušterijama Eko Jasmina.

Inače, ovaj događaj treba staviti u kontekst sve raširenije podrške Hamasu unutar bošnjačkog naroda. Tako su ovih dana održani skupovi podrške Palestincima s kojih su slane antisemitske poruke, veličan Hamas, a vijorile su se i zastave ISIL-a i drugih terorističkih i islamističkih organizacija.

Inače, 7. listopada teroristi Hamasa upali su iz Gaze u Izrael i ubili preko 1400 osoba, a na stotine njih su silovane, mučene i otete. Među ubijenima je bilo i najmanje 20 beba. Stotine ljudi su ubijene samo na glazbenom festivalu koji se održavao u blizini granice Gazom. Nakon ovog barbarskog pohoda Hamasa, Izrael je pokrenuo operaciju uništenja ove terorističke organizacije.

Izrael je više puta nedvojbeno poručio kako Palestince ne smatra svojim neprijateljima, nego da vodi rat isključivo protiv terorista Hamasa. Civile Gaze Hamas pak koristi kao živi štit.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 11:18