Article_Top_970x250

Trese li se Kovaču mjesto na klupi nakon strašnog debakla Bayerna?

NIJE ZADOVOLJAN IGRAČIMA

Trese li se Kovaču mjesto na klupi nakon strašnog debakla Bayerna?

stu 02, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Niko Kovač je u Frankfurtu dobio strašan udarac od svog bivšeg kluba. Bayern je na gostovanju kod Eintrachta izgubio s 1:5. Hoće li ovaj poraz koštati hrvatskog trenera posla u bavarskom gigantu?

Nakon utakmice David Alaba otišao je razgovarati s navijačima...

 Novinari su pitali trenera Niku Kovača kako vidi svoju budućnost u Bayernu. -

"Ne znam, vi znate bolje. Kako bih trebao išta znati nakon ove utakmice? Nije važno kako se osjećam, a što će biti dalje odlučit će oni koji su za to zaduženi", rekao je Bayernov trener.

Neki su bili toliko uporni što Kovaču nije najbolje sjelo.

"Što želite čuti od mene? Dobro smo krenuli u utakmicu, a onda nam je igrač dobio crveni karton. Dvoboj je potom krenuo u krivom smjeru. Ne možeš ovdje izgubiti s 1:5, pa ni s 10 igrača", rekao je Kovač i nastavio: "Radili smo mnogo pogrešaka. Kad izgubimo loptu u protivničkoj polovici, moramo se brzo pregrupirati i osvojiti loptu što prije. To su pogreške koje protivnik odmah kažnjava. U Frankfurtu nije lagano igrati 80 minuta s igračem manje".

Bayernov trener bio je ljutit na svoje igrače.

"Nismo bili na očekivanoj razini. Sigurno da nismo igrali dobro u drugom poluvremenu. Crveni karton bio je odlučujući faktor u ovoj utakmici, ali ni mi nismo odigrali kako treba. Znam kako ovaj posao funckionira. Nisam naivan. Nisam odustao prije, neću odustati ni sada. Morate se držati onoga u što vjerujete", zaključio je Niko Kovač, piše Večernji list

Dnevnik.ba