StoryEditor

Trener Lopetegui komentirao skromnu minutažu Modrića i još dvije zvijezde Reala

Piše D  /  27.08.2018., 10:08h

Strateg Kraljeva Julen Lopetegui izveo je momčad u 4-2-3-1 formaciji, a u njegovoj postavi ponovno je bilo nekoliko iznenađenja. Nama najzanimljivije je ono po kojem je utakmicu s klupe ponovno započeo LukaModrić. Hrvatski veznjak ušao je u igru tek u 77. minuti u trenucima kada je utakmica već bila riješena.

Osim Modrićem, Lopetegui je španjolske medije iznenadilo i izostavljanjem velikog pojačanja Madriđana Thibauta Courtoisa, a tema je bio i kasni start francuskog reprezentativca Raphaela Varanea koji je svoju priliku dobio tek u 60. minuti kada je travnjak napustio Marcelo.

Upravo je situacija s ovim trojcem bila jedna od glavnih tema na press konferenciji nakon meča.

"Modrić i Varane će se u igru uvoditi malo po malo. Mi na svakoj poziciji imamo veliku konkurenciju i to je sjajno za momčad. Luka i Raphael su se ekipi priključili nešto kasnije zbog finala Svjetskog prvenstva i nema potrebe žuriti s njihovim povratkom. Oni će se vratiti kad budu u optimalnom stanju, nisam nimalo zabrinut oko toga", izjavio je Lopetegui pa se osvrnuo na pitanje o golmanima:

"Imam dva sjajna golmana i tu nema nikakvih problema. Na raspolaganju su nam opcije i uoči svake utakmice ćemo odlučiti tko će stati na gol. Keylor je protiv Girone odradio sjajan posao i znači da je odluka bila dobra, a za ubuduće ćemo još vidjeti."

Inače, Luka Modrić je u dvije ovosezonske prvenstvene utakmice na terenu za ‘Kraljeve‘ odigrao tek 32 minute.

Rezultati by SofaScore

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 15:31