StoryEditor

Trener Bayerna o dovođenju Kramarića: Dopustite mi da se iznenadim

Piše D  /  01.10.2020., 12:10h

Matthäus je procijenio da bi Bayernu bilo dovoljno 40-ak milijuna eura za kupnju Kramarića, koji je na Instagramu lajkao objavu Sky Sporta s citatom o potencijalu.

Interes Bayerna svakako postoji, ali nije izvjesno da će se transfer obaviti u ovom prijelaznom roku, koji završava u ponedjeljak. 

Trener Bayerna Hansi Flick prije nekoliko dana je rekao: "Ne znam ništa o tome. Kramarića znam vrlo dobro, on je jedan od najboljih napadača Bundeslige i ima nevjerojatne kvalitete."

Njemački Bild piše da je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić već kontaktirao Hoffenheim, a Kramarićev agent nije demantirao.

"Ne mogu potvrditi da me Salihamidžić nazvao. To bi bilo neprofesionalno", rekao je Vincenzo Cavaliere za Sport1.

Trener Flick je na vrh popisa želja stavio desnog beka i jednog krilnog napadača, ali ne i pričuvu za Roberta Lewandowskog, što je uloga koja bi na početku bila namijenjena 29-godišnjem Hrvatu. Zato nije puno komentirao mogućnost njegovog dolaska, nego je samo rekao novinarima: "Dopustite mi da se iznenadim."

Sam Kramarić je u velikom intervjuu za Index rekao da se ne opterećuje transferom i da mu je u Hoffenheimu bolje nego što bi mu bilo u mnogim europskim velikanima, ali i potvrdio da bi ga u Bundesligi zanimao samo transfer u Bayern, prenosi Index.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 19:37