StoryEditor
Trebinje – Bileća

Trebinjac neposredno prije sudara imao težak infarkt

Piše desk  /  20.06.2022., 12:21h

Ljubibratić je poginuo u nedjelju ujutro, oko 6.45 sati u mjestu Orah, na putu između Trebinja i Bileće

Nebojša Ljubibratić (55), poznati trebinjski pčelar koji je poginuo u nedjelju ujutro na magistralnom putu Trebinje – Bileća, neposredno prije direktnog sudara s vozilom iz suprotnog smjera imao je težak srčani udar, potvrdio je za "Nezavisne" Dražen Damjanjuk, specijalist sudske medicine Prosekture Trebinje.

On je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima, po nalogu okružnog javnog tužitelja, uradio obdukciju tijela nastradalog Ljubibratića, utvrdivši da je jedini uzrok njegovog gubitka kontrole nad vozilom i prelaska na suprotnu stranu kolovoza jak infarkt.

“Zbog infarkta je očigledno izgubio svijest i prešao na suprotnu stranu kolovoza, a i ranije je imao srčanih problema, odnosno infarkt s operacijom ugradnje stentova i to smo sve našli prilikom obdukcije”, kazao je Damjanjuk.

Ljubibratić je poginuo u nedjelju ujutro, oko 6.45 sati u mjestu Orah, na putu između Trebinja i Bileće, kada se direktno sudario s novosadskim vozilom koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera, a bit će sahranjen danas u svome selu Ljubovo kod Trebinja.

U trenucima nesreće je u vozilu marke fiat Ljubibratić bio sam, dok se u novosadskom automobila vozila obitelj, od kojih je dvoje djece zadobilo teže ozljede, a otac, djed i baka su zbrinuti u bolnici Trebinje i van su životne opasnosti.

Dnevnik.ba

09. kolovoz 2022 17:51