Article_Top_970x250

Transvestit čeka presudu za ubojstvo studenta iz Nevesinja, tvrdi da je zločin počinio u samoobrani

u Srbiji

Transvestit čeka presudu za ubojstvo studenta iz Nevesinja, tvrdi da je zločin počinio u samoobrani

ruj 28, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Suđenje transvestitu Goranu Abdulovu, poznatijem kao Jovanica, koji je optužen za ubojstvo studenta Marka Radovića iz Nevesinja, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem preostalih svjedoka, a nakon čega se očekuje iznošenje završnih riječi stranaka u postupku i presuda, pišu Novosti.

Abdulov je najprije bio optužen za teško ubojstvo ali nakon pregleda, stručnjaci psihijatrijsko-psihološke struke, konstatirali su da nije unaprijed pripremao zločin, te da je usmrtio Radovića u trenutku smanjene uračunljivosti.

Podsjetimo, ubojstvo se dogodilo 7. srpnja 2018. u stanu u Zemunu, u kojem je Radović živio kao podstanar. On je uboden nožem, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici. Dan kasnije, zbog ovog ubojstva uhapšen je Goran Abdulov, koji je, po osobnom priznanju bio u emotivnoj vezi sa studentom iz Nevesinja.

Abdulov je priznao zločin, tvrdeći da se ne sjeća svih detalja koji su mu prethodili i da je to učinio u samoobrani, jer ga je bivši partner tukao. Ipak, istaknuo je da mu je veoma žao zbog svega što se dogodilo, ne krijući suze, prenosi Avaz.

Dnevnik.ba