StoryEditor

Transfer iz sjene: Pogba je već dogovorio povratak u Juventus

Piše D  /  01.09.2018., 03:09h

Ako je za vjerovati torinskom listu Tuttosport, Paul Pogba toliko je odlučan u namjeri da se vrati svojim bivšim suigračima u Juventus, da je već sve spremno za njegov odlazak na zimu, prenosi 24.sata.

Bio bi to veoma zanimljiv zaplet, s obzirom da će Juventus i Manchester United snage odmjeriti u grupnoj fazi Lige prvaka, a s obzirom na nova Uefina pravila, Pogba bi imao pravo zaigrati i za Juve u Europi u drugom dijelu sezone, ako do transfera dođe.

Paul Pogba dio je francuske reprezentacije koja je ovo ljeto u Rusiji postala svjetski prvak. U Juventus je prvi puta došao 2012. godine kao slobodan igrač i to upravo iz Uniteda. Četiri godine kasnije vratio se na Otok u tada rekordnom transferu koji je iznosio 105 milijuna eura plus bonusi, ali njegovi loši odnosi s Joseom Mourinhom, o kojima se već duže vrijeme priča, toliko su eskalirali da Pogba opet očajnički želi otići.

‘Bianconeri‘ su ove sezone orijentirani isključivo na jednu stvar - osvajanje Lige prvaka nakon duge 22 godine. Ovo ljeto su s tim ciljem doveli Cristiana Ronalda, a prema svemu sudeći, Portugalcu bi u izvršenju tog nauma mogao pripomoći i povratnik Pogba.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 20:47