StoryEditor
tužna vijest

Tragično preminula Anja Boronjek iz Ljubav je na selu

Piše desk  /  07.02.2022., 17:49h
Anja Boronjek, natjecateljica showa Ljubav je na selu, umrla je od trovanja ugljičnim monoksidom.

U obiteljskoj kući u Novoj Gradiški pronađeni su mrtvi Tihomir Kmezić i njegova prijateljica Anja Boronjek. Da se u Novoj Gradiški dogodila tragedija, potvrdila je i policija, prenosi Index.hr.

"Očevidom je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. veljače, uslijed neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe. U Novoj Gradiški, u Ulici M. Jurić Zagorke, u subotu, oko 17:30 sati, u obiteljskoj kući, pronađena su dva mrtva tijela (muškarac rođ. 1982. i žena rođ. 1984.).

Pregledom mrtvih tijela nisu uočeni tragovi nasilja. Očevid je obavljen u zajedničkoj suradnji Županijskog državnog odvjetništva, policije i inspektora zaštite od požara", stoji u priopćenju.

Anje se mnogi gledatelji sjećaju iz reality showa koji se prikazivao 2016. godine. Tamo je svojedobno pokušavala pronaći ljubav, a za oko joj je bio zapeo farmer Alojz u kojeg se jako zaljubila. Epizode u kojima je sudjelovala bile su iznimno gledane.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 10:21