StoryEditor

Tragedija u Hrvatskoj: Igrač se srušio na terenu i preminuo

Piše D  /  12.04.2021., 12:04h

Trebala je to biti još jedna utakmica u nizu za mladog Dejana Oršuša (24) iz NK Otoka. Njegov klub igrao je protiv Radničkog u drugoj županijskoj ligi, no tijekom susreta dogodilo se nešto najgore moguće.

Mladi nogometaš Dejan Oršuš preminuo je u bolnici u Čakovcu od posljedica srčanog udara, piše EMeđimurje.net. On se u nedjelju poslijepodne srušio na travnjaku tijekom utakmice svog kluba, prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, no nažalost, nije mu bilo spasa. Liječnici su samo mogli proglasiti smrt.

U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK Otoka Dejan Oršuš, nakon što se srušio jučer tokom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju suigrača i igrača NK Radnički uspjeli smo ga spasiti, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo oživjeti ga 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mjesecu trudnoće i dijete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je dečkima bilo najteže! Uvijek u našim mislima - napisao je njegov klub NK Otok iz Otoka, malenog mjesta iz Međimurja.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 08:39