Article_Top_970x250

Tragedija u Hrvatskoj: Igrač se srušio na terenu i preminuo

OD POSLJEDICA SRČANOG UDARA

Tragedija u Hrvatskoj: Igrač se srušio na terenu i preminuo

tra 12, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: NK Otok

U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK Otoka Dejan Oršuš, nakon što se srušio jučer tokom utakmice, preminuo. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, oprostio se klub.

Trebala je to biti još jedna utakmica u nizu za mladog Dejana Oršuša (24) iz NK Otoka. Njegov klub igrao je protiv Radničkog u drugoj županijskoj ligi, no tijekom susreta dogodilo se nešto najgore moguće.

Mladi nogometaš Dejan Oršuš preminuo je u bolnici u Čakovcu od posljedica srčanog udara, piše EMeđimurje.net. On se u nedjelju poslijepodne srušio na travnjaku tijekom utakmice svog kluba, prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, no nažalost, nije mu bilo spasa. Liječnici su samo mogli proglasiti smrt.

U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK Otoka Dejan Oršuš, nakon što se srušio jučer tokom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju suigrača i igrača NK Radnički uspjeli smo ga spasiti, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo oživjeti ga 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mjesecu trudnoće i dijete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je dečkima bilo najteže! Uvijek u našim mislima - napisao je njegov klub NK Otok iz Otoka, malenog mjesta iz Međimurja.

Dnevnik.ba