Article_Top_970x250

Tragedija u Argentini: Jedan od najomiljenijih nogometaša počinio samoubojstvo

bio na psihijatrijskom liječenju

Tragedija u Argentini: Jedan od najomiljenijih nogometaša počinio samoubojstvo

velj 06, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: El Diario

Prema pisanju TyC Sportsa, urugvajski nogometaš Santiago 'Morro' García izvršio je samoubojstvo u svom stanu. Imao je 30 godina i bio je na psihijatrijskom liječenju.

Garcia je prethodno 21. siječnja na društvenim mrežama napisao poruku koja je u prvi mah implicirala da će napustiti klub Godoy Cruz de Mendoza koji se natječe u elitnom rangu argentinskog nogometa.

"Od prvog dana do posljednjeg, zahvalan i s duševnim mirom što mogu svakoga pogledati u lice", napisao je Garcia koji je povezivan s transferom u Velez Sarsfield, Estudiantes i Gimnasiju.

Nažalost, bile su to svojevrsne oproštajne riječi urugvajskog igrača koji je prethodno bio na psihijatrijskom liječenju od depresije.

TyC Sports izvještava da je iskusni napadač pronađen mrtav u stanu, a tragičan događaj je ubrzo potvrđen kao samoubojstvo.

Garcia je karijeru počeo u Nacionalu, a nastupao je i za Atletico Paranense, Kasimpasu i urugvajski River Plate prije nego je 2016. godine prešao u Godoy Cruz. Na 252 utakmice postigao je 101 gol i bio je jedan od najomiljenijih igrača u argentinskom prvenstvu.