StoryEditor

Tragedija: Parkirani auto u Sarajevu se pokrenuo i usmrtio jednu osobu

Piše D  /  17.02.2021., 11:02h

“Izvršenim uviđajem je konstatirano da je niz uzdužni nagib u ulici Bakije sokak, općina Stari Grad Sarajevo, došlo do samopokretanja parkiranog putničkog motornog vozila marke VW Cady, koje je prethodno parkirao vozač A. S., uslijed čega je iz unutrašnjosti vozila, kroz otvorena zadnja vrata došlo do pada osobe inicijala H. N. U ovoj prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda, na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao H.N., što je konstatirano od strane ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo”, naveli su iz MUP-a KS.

Tijelo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu Bare, gdje će se po nalogu tužitelja obaviti obdukcija.

“Policijski službenici Odjeljenja za prometne istrage, pod nadzorom županijskog tužiteljstva u Sarajevu nastavljaju rad na dokumentiranju navedene prometne nesreće. Nakon kompletiranja operativnog materijala, protiv vozača A. S. će biti dostavljen službeni izvještaj nadležnom tužiteljstvu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško kazneno djela protiv sigurnosti javnog prometa”, navode iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj županijskog tužiteljstva županije Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci prometne i strojarske struke, prenosi N1.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 17:21