Article_Top_970x250

Tragedija na kruzeru: ´Taj vrisak boli nije bio usporediv ni s čim´

stradala djevojčica

Tragedija na kruzeru: ´Taj vrisak boli nije bio usporediv ni s čim´

srp 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Facebook

Vjeruje se da je djevojčica ‘iskliznula’ djedu iz ruku dok ju je držao na prozoru.

Na brodu Royal Caribbean dogodila se velika tragedija. Naime, 19-mjesečna djevojčica iz Indiane umrla je nakon pada s 11. kata, javlja Metro.co.uk. Tragični događaj zbio se jučer taman 150 metara od pristaništa u portorikanskom San Juanu. Vjeruje se da je djevojčica “iskliznula” djedu iz ruku dok ju je držao na prozoru pa je nesretno dijete ispustio.

Policija i dalje istražuje okolnosti smrti

“Pogledao sam što se dogodilo zbog majčina krika. Taj vrisak boli nije bio usporediv ni sa kojim drugim vrištanjem”, kazao je drugi putnik iz broda za Telemundo. Mediji tvrde da policija i dalje istražuje okolnost smrti. Elmer Román iz Odjela za javnu sigurnost, izjavio je za Primeri Hori da obitelj nije ispitana. Rekao je novinama da je to “tužna i tragična scena” i da je jedan od djedova i baka podigao djevojčicu na prozor kao dio “igre”.

“Duboko smo tužni zbog jučerašnjeg tragičnog incidenta te su naša srca uz obitelj. Osposobili smo naš tim za njegu da pomogne obitelji sa svime što im je potrebno. Iz poštovanja prema njihovoj privatnosti, ne planiramo dalje komentirati incident”, oglasili su se kratko iz Royal Caribbeana.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250