Article_Top_970x250

TRAGEDIJA Muškarac koji je pronađen mrtav u automobilu u Livnu počinio samoubojstvo

CRNA KRONIKA

TRAGEDIJA Muškarac koji je pronađen mrtav u automobilu u Livnu počinio samoubojstvo

svibnja 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

(Foto: Fena)

Policija je u nedjelju navečer pronašla tijelo muškarca u automobilu u Livnu, a očevidom je utvrđeno da je riječ o M.D. rođenom 1965. godine te da se ubio vatrenim oružjem.

Prema dosad prikupljenim relevantnim materijalnim tragovima, utvrđeno je da u konkretnom slučaju ne postoje osnovi sumnje da je počinjeno bilo koje kazneno djelo već da se radi o samoubojstvu izvršenom pucanjem iz vatrenog oružja, koje je pronađeno u vozilu M.D., doznaje se iz Županijskog tužiteljstva u Livnu.

Podsjećamo, u noći 12. svibnja, oko 23.15 sati MUP Hercegbosanske županije obavijestio je dežurnog tužitelja da je na parking prostoru u Ulici Stjepana II Kotromanića u Livnu (u blizini zgrade Vlade HBŽ-a) u osobnom vozilu marke "Mercedes", njemačkih registarskih oznaka pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca.

 Tijekom današnjeg dana postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva iz Livna izdat će naredbu za izvođenje obdukcije u cilju utvrđivanja točnog uzroka smrti, a u skladu sa Zakonom o kaznenom postupku naložit će se poduzimanje i drugih istražnih radnji.

Dnevnik.ba