StoryEditor

Tragedija kod Modriče: Mladić preminuo nakon uboda stršljena

Piše D  /  04.07.2020., 06:07h

Kako prenose "Novosti", Miroslava su dovezli u teškom stanju u modrički Dom zdravlja gdje mu je ukazana prva pomoć, nakon čega je vozilom hitne pomoći upućen u bolnicu u Doboju. 

Na putu za Doboj srce mladića nije izdržalo. 

Tragedija obitelji Vasić ostavila je u nijemoj tišini cijelo selo Vranjak i općinu Modriča, a neizmjerna tuga i bol zadesili su oca Novaka, majku Katu, brata Nedu i sestre Nikoliju i Anu.

Prema neslužbenim informacijama iz Doma zdravlja, Miroslav je do sada dva puta zatražio pomoć liječnika zbog uboda stršljena. Posljednji put se to dogodilo prije dva mjeseca, a prvi put prije nekoliko godina. Ovaj put ubod je bio koban i pomoći nije bilo.

"Miroslav je bio nevjerojatno dobar momak, mladić i susjed, Bio je vrijedan, volio je pomoći svakome. Zbog čega se ovo dogodilo, samo Bog zna. Kako sam čuo, on je trimerom kosio neku travu na Kužnjači s još nekoliko osoba. Neslužbeno smo čuli da ga je stršljen ubo za nogu nakon čega je došlo do gušenja. Ma tragedija, katastrofa, svi smo u šoku", kroz suze priča jedan od susjeda.

Miroslav je bio mlad, imao je puno životnih planova. Imao je djevojku, a kako neki kažu, planirali su i brzo vjenčanje. Ona se emotivno porukom oprostila od njega na društvenim mrežama.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 04:56