StoryEditor
najava

Tradicionalna blagdanska manifestacija ‘Božić u Busovači‘

Piše fena  /  25.11.2022., 16:46h

Tradicionalna blagdanska manifestacija "Božić u Busovači", koju organizira OO HDZ-a BiH Busovača u suradnji s udrugom "Mladi zajedno" počinje u subotu, 26. studenoga u 18 sati.

Posjetitelji manifestacije moći će i ove godine uživati u prigodnom zabavnom programu i bogatoj gastronomskoj ponudi u adventskim kućicama i to potpuno besplatno, poručili su organizatori.

U želji da svojim sugrađanima uljepšaju ovo blagdansko vrijeme, organizatori i ove godine daruju svim posjetiteljima potpuno besplatnu vrhunsku božićnu zabavu.

Kod svake adventske kućice nalazit će se kutija za dobrovoljne priloge posjetitelja, sukladno njihovim mogućnostima, a prikupljeni iznos bit će usmjeren za humanitarne svrhe.

Cjelokupna manifestacija bit će održana u Ulici branitelja Domovine, ispred župne crkve svetog Ante Padovanskog u Busovači, gdje će biti postavljene adventske kućice i pozornica na kojoj će nastupiti poznati busovački glazbenici, ali i oni iz susjednih općina.

Radno vrijeme adventskih kućica bit će subotom i nedjeljom od 18 sati.

Manifestacija "Božić u Busovači"  počet će 26. studenoga zabavnim programom. Za 27. studenoga najavljeno je javno gledanje utakmice Hrvatska – Kanada te zabavni program.

U subotu, 3. prosinca posjetitelje također očekuje zabavni program, dok će u nedjelju, 4. prosinca biti organizirana dječja zabava u povodu svetog Nikole. Ostalim danima bit će pripremljen zabavni program, a manifestacija će trajati do nedjelje, 18. prosinca.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:54