StoryEditor

Totalna rekonstrukcija Barcelone: Tko sve napušta katalonskog velikana?

Piše D  /  18.08.2020., 02:08h

Barcelona je u ponedjeljak i službeno smijenila Quiquea Setiena nakon visokog poraza od 2-8 od minhenskog Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka.

Iako se u pojedinim medijima pisalo kako bi Lionel Messi mogao napustiti klub, iz uprave se nadaju kako do toga neće doći i da će argentinski majstor potpisati novo produženje ugovora.

No, većina drugih članova prve momčadi su na prodaju. Stariji igrači kao što su Sergio Busquets, Jordi Alba, Gerard Pique, Luis Suarez i Ivan Rakitić mogli bi napustiti klub, iz uprave su ih spremni pustiti. Samo Suarezu i Rakitiću ugovori ističu 2021. godine, dok ostali imaju još nekoliko godina.

Koeman je ranije govorio kako Barceloni treba "svježe krvi", a upravo bi on mogao biti taj koji će uvesti nove mlade igrače i na njima graditi budućnost.

Iako su prvi na izlaznim vratima iskusniji igrači, ni mlađi kao što su Ousmana Dembele, Nelson Semedo, Samuel Umtiti i Martin Braithwaite nisu sigurni zbog neuvjerljivih, piše španjolska Marca. Među igračima koji bi mogli stiću u Barcelonu su Lautaro Martinez i Donny van de Beek, prenosi HRT.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 13:18